Web Analytics

Alina Gorghiu: „Am un singur vot pe 25 septembrie şi îl voi folosi pentru construcţia României liberale”

de | 12.08.2021 13:24 | Actualitate, Politica si Administratie

PNL a încheiat seria de conferințe de alegeri interne în filiale și pregătește runda finală în care se va vota noul președinte al partidului. În acest context, argeșeanca Alina Gorghiu, fost lider al PNL, vorbește despre obiectivul Congresului din 25 septembrie.
„Duminică a fost ultima zi de alegeri pentru noile conduceri PNL din filiale. Pe ansamblu, au fost în spiritul convingerilor liberale și eu consider că a fost un vot masiv pentru susținerea unui PNL care trebuie să se adapteze vremurilor, să se reinventeze, să gândească în perspectivă. Responsabilitatea față de viitorul PNL și față de cum va arăta România de aici înainte a avut prioritate și asta este în final ceea ce contează cel mai mult.
Vom intra în etapa prezentării moțiunilor depuse de cei doi candidați la funcția de președinte, Florin Cîțu și Ludovic Orban. După care, urmează runda finală, Congresul PNL.

Obiectivul este ca, pe 25 septembrie seara, să fim consacrați ca fiind cel mai mare partid de dreapta din România, un partid cu rezultate la guvernare, un partid democratic și pro-european, un PNL cu un președinte orientat spre performanță. Și este clar că singurul care se califică pentru președinția PNL este Florin Cîțu.
La Congres, ca fiecare membru liberal, am un singur vot și îl voi folosi pentru construcția României liberale, singura rețetă sănătoasă care aduce un trai mai bun românilor”.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu, despre dezvăluirile privind greșeala din trecutul lui Florin Cîțu: „Câți nu au făcut asta în tinerețe?”

Citește și Alina Gorghiu: „Competiţiile vin şi trec. Singurul care rezistă este Partidul Naţional Liberal”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii