Web Analytics

Alina Gorghiu a fost la Rucăr, la „Expopastoralis”

de | 22.09.2022 13:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș a fost prezent weekendul trecut în nordul județului, la „Expopastoralis”, un eveniment organizat în cadrul zilei comunei Rucăr, care marchează sfârșitul anului pastoral-răvășitul oilor.
Alina Gorghiu a fost însoțită de primarii liberali de la Dragoslavele, Albeștii de Muscel și Domnești, de senatorul Dănuț Bica și de secretarul de stat Iani Popa. Împreună au gustat din produsele tradiționale cu care rucărenii s-au făcut remarcați: brânză, bulz sau pastramă.

„Am testat bulzul ciobănesc”

„Îmi plac tradițiile și m-am bucurat să văd aici cum harnicii musceleni au grijă să le păstreze și să le transmită mai departe tinerilor. Astăzi (duminică, 18 septembrie, n.red.) a fost răvășitul oilor, care marchează sfârșitul anului pastoral. Felicitări organizatorilor! Deși este o tradiție foarte veche a poporului român, o vedem din ce în ce mai rar în multe alte zone. În acest cadru natural de excepție am testat bulzul ciobănesc, brânza de burduf, urdă, pastramă, dar și alte produse tradiționale de nota 10.
Nu am cum să nu menționez două doamne de aici care sunt ambasadoarele iei muscelene: Nicoleta Vorovenci și Simina Chiperi”,
a transmis președintele PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu, despre injuriile aduse de tinerii din PNL la adresa social-democraţilor: ”Tineretul PNL înseamnă altceva decât aţi văzut dumneavoastră. Sigur, pentru acel incident, trebuie să exprimăm public scuzele noastre şi o fac şi eu”

Citește și Alina Gorghiu: „Reducerea risipiei generează facturi mai mici”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *