Web Analytics

Alina Gorghiu, despre injuriile aduse de tinerii din PNL la adresa social-democraţilor: ”Tineretul PNL înseamnă altceva decât aţi văzut dumneavoastră. Sigur, pentru acel incident, trebuie să exprimăm public scuzele noastre şi o fac şi eu”

de | 12.09.2022 13:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a comentat, luni, injuriile aduse de tinerii din Partidul Național liberal la adresa social-democraţilor, la Şcoala de Vară a TNL.

Gorghiu a spus că este păcat că presa pune ”etichete din pricina unor mitocani” şi a anunţat că pe viitor, vor fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă.

Citește și: Organizaţia Internaţională a Muncii: Aproape unul din 150 de oameni este considerat un SCLAV MODERN – raport

”Am văzut mesajele, evident că nu au nicio scuză, cu asta trebuie să încep. O mână de tineri, mai spre dimineaţă au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele pe care preşedinta TNL le-a adresat public colegilor. Din păcate, un eveniment care a fost foarte foarte bun, cu peste 1.000 de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit. Pe viitor, vom fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă”, a afirmat senatoarea Alina Gorghiu.

”Au fost o mie şi ceva de tineri şi e păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani, etichete pe toţi tinerii liberali şi nu sunt de acord cu asta şi, cu tot respectul, o să apăr tinerii liberali de câte ori o să am ocazia, pentru că sunt nişte oameni foarte bine pregătiţi, nişte tineri şcoliţi care nu merită criticile, pentru că nu au făcut-o toţi”, a mai adăugat președintele interimar al Senatului.

Citește și: PSD-iştii şi PNL-iştii îşi dau în cap cu merele din şcoli. Directorul general Mihai Coman: „Nu trageţi Institutul Pomicol în bălăcăreala locală!”

Întrebată de jurnaliști dacă afectează acest incident coaliţia, Alina Gorghiu a răspuns: ”Glumiţi, nu?” ”Analizele nu se fac la 3 dimineaţa şi cred că aţi înţeles cu toţii reacţia mea”, a mai precizat Gorghiu.

Amintim că, tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *