Web Analytics

Alina Gorghiu: ”A fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm!”

de | 6.09.2022 14:14 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat, marţi, că a fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE, care se termină în luna octombrie, ea precizând că, ”fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm”.

„Slavă cerului că se termină (mandatul conducerii ANRE în octombrie – n.r.), că a fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm. Este actorul care trebuia să fie cel mai atent la piaţa energiei şi să vină cu soluţii”, a spus Alina Gorghiu, la Senat. 

Citește și: Seminar cu tema „Stop agresiunii asupra copilului în unitățile școlare!”, organizat la Pitești

Gorghiu a mai spus că mai e doar o lună până la finalizarea mandatului conducerii ANRE şi că şi-ar dori specialişti în aceste funcţii. 

„Mai e o lună până la finalizarea mandatului conducerii ANRE, pe care PSD şi-a asumat-o. Domnul Chiriţă e colegul de la PSD, susţinut de PSD şi menajat în această perioadă. Aş fi preferat să fie pus mai mult la muncă în beneficiul consumatorilor casnici, al firmelor care au avut mari probleme, însă tot răul spre bine. Se termină mandatul conducerii ANRE şi îmi doresc tare mult să văd specialişti acolo care să fie implicaţi activ în rezolvarea problemelor”, a mai adăugat preşedintele interimar al Senatului. 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *