Web Analytics

Alina Gorghiu a fost alături de tinerii liberali la Şcoala de Vară de la Constanţa

de | 15.09.2022 12:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș a fost prezent în weekend, la Constanța, la Școala de Vară a TNL. Alina Gorghiu i-a îndemnat pe membrii din organizația de tineret a liberarilor să lupte pentru idei și principii, pentru că, spune ea, „pensiile noastre sunt în mâinile lor”.

„O zi ALTFEL! La Constanța, cu tinerii liberali și organizația de femei a PNL.
Vârsta de vot scăzută, de 16 ani, va stimula interesul tinerilor pentru viața politică.
Le-am urat succes și le-am transmis, mai în glumă, mai în serios, că sunt liderii de mâine, așa că să aibă grijă cum se poartă pentru că pensiile noastre sunt în mâinile lor!
Avem 1000 de motive pentru care este nevoie și ca femeile să fie corect reprezentate pe scena politică.
Așa puține cum suntem, o serie de legi inițiate de noi au trecut de Parlament. Fie că vorbim de cea cu brățările electronice pentru agresori, vârsta consimțământului sexual, tichete în valoare de 2000 de lei pentru nou-născuți sau de cea care instituie Săptămâna conștientizării depresiei post-partum”,
a declarat președinta PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu: ”A fost catastrofal mandatul actualei conduceri a ANRE. Fără niciun fel de exagerare, tăcerea lor vinovată din toate aceste luni ne-a costat enorm!”

Citește și Senatoarea Alina Gorghiu, la deschiderea noului an școlar: ”Fiecare elev, indiferent dacă învaţă la o şcoală din rural sau urban, poate avea şanse egale la educaţie”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *