Web Analytics

Alina Gorghiu: „2022 trebuie să fie anul abordărilor constructive”

de | 11.01.2022 10:02 | Actualitate, Politica si Administratie

Ieri, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu a avut o întâlnire cu colegii din organizația PNL Câmpulung.”Toate partidele au condus primăria Câmpulung, nu este nevoie să criticăm, ci este momentul să ne gândim cum putem contribui fiecare la progresul municipiului. Mai ales că există sprijin și de la Guvern. O premieră pentru Câmpulung a fost finanțarea de 12 milioane de lei primită în martie 2021. Sunt sigură că vom vedea curând un raport cu privire la realizarea obiectivelor asumate din acești bani”, a declarat președintele PNL Argeș.

Citește și:Alina Gorghiu susține că Legea certificatului verde ar trebui adoptată în Parlament

Drumul care face legătura dintre Câmpulung și Curtea de Argeș a fost un subiect discutat în cadrul întâlnirii. Astfel, Alina Gorghiu a declarat: „Un alt punct restant, care trebuie curând rezolvat, este tema conexiunilor rutiere ale Muscelului. Trebuie spus răspicat că și conexiunea Zona Muscel – Curtea de Argeș – Autostradă trebuie prioritizată și că DN73C trebuie modernizat începând de la Câmpulung, nu doar de la Tigveni spre Râmnicu Vâlcea. Am făcut drumul acesta de zeci de ori și mi-e jenă să vorbesc despre calitatea lui”.

Pe agenda discuțiilor s-au aflat alte două teme de interes național: programul 119 și vaccinarea.

Citește și: Alina Gorghiu: „Nu cred că pe dl viceprimar Tofan l-ar avantaja să rămână în lumina reflectoarelor”

„Pentru numărul unic 119, unde pot fi semnalate cazurile de abuz, exploatare și neglijare a copiilor, am făcut apel la dl prefect Radu Perianu să declanșeze o campanie de informare publică, cu ajutorul autorităților locale și să aibă o colaborare constructivă cu dl viceprimar Nicolae Zaharia , astfel încât această informație să ajungă în școli și peste tot, să știe și copiii, și adulții ce oferă acest serviciu.

Un alt subiect de interes a vizat campania de vaccinare, în contextul în care România se apropie de următorul val de COVID-19.

Citește și: Se circulă bară la bară în zona Nord a Piteștiului

” Am văzut că Pitești și Câmpulung au un nivel de vaccinare mai mic de 50%. Cred că dl prefect cu dl viceprimar pot să aibă și aici în vedere o campanie de încurajare.Tuturor, le-am spus, însă, că 2022 trebuie să fie anul abordărilor constructive. Și toți cei care au funcții publice trebuie să ajute. Am avut ani de zile de scandal în politică și nu a ajutat cu nimic. Pentru PNL, obiectivul principal este creșterea calității vieții pentru toți românii, indiferent de simpatiile politice, și dezvoltarea mediului privat. Și aici, în Argeș, este mult de muncă! Pentru că este anormal ca un județ care are pe teritoriul său două capitale medievale, cu o mulțime de monumente istorice, cei mai înalți mulți din țară, trasee de drumeții, Parcuri Naționale, care este cel mai aproape de București pe autostradă, ca timp de drum, dacă nu ca distanță, să nu găsească un program, două, zece de dezvoltare a turismului în stil de județ campion”, a declarat președintele PNL Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii