Web Analytics
scris miercuri, 01.04.2015

Alianţa Franceză Piteşti organizează Gala Festivalului Cântecului Francofon pe 5 aprilie

Alianța Franceză Pitești organizează duminică, 5 aprilie, începând cu ora 18.00, Gala Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse !”. Evenimentul va avea loc la Teatrul „Al. Davila”, intrarea fiind liberă.
Festivalul, eveniment deja consacrat la Pitești și aflat acum la cea de-a IV-a ediție, își propune descoperirea de noi talente interpretative, impulsionarea activității de educaţie muzicală a tinerilor, oferindu-le o alternativă de a promova Francofonia sau de a asimila elemente specifice limbii și culturii franceze, dezvoltarea simțului creativ și a spiritului de competitivitate. În festival vor cânta 21 de concurenți din Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș. 
În cadrul Galei Festivalului Cântecului Francofon „Bonjour, Jeunesse!” vor susține recitaluri speciale Elena Popescu, câștigătoarea trofeului la ultima ediție și artista franceză Mary* L’Astérisque.
D.G.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită