Web Analytics

AJOFM Argeș organizează Bursa generală a locurilor de muncă

de | 16.05.2022 13:34 | Actualitate, Politica si Administratie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează Bursa generală a locurilor de muncă, destinată tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, vineri, 20 mai, de la ora 9, în municipiul Pitești, la Casa de Cultura a Studenților, corpul B, intrarea din str. Armand Călinescu.

„Prin această acțiune oferim posibilitatea angajatorilor de a selecta personal calificat, precum și de a ajuta și încuraja șomerii să-și găsească un loc de muncă.

Agenții economici interesați să participe la acest târg de locuri de muncă pot obține informații despre noile modificări legislative apărute la acordarea stimulentelor financiare pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri”, a transmis AJOFM Argeș.

Instituția a mai transmis că agenții economici care vor să participe la această acțiune pot confirma prin completarea și transmiterea „Situației privind locurile de muncă vacante”, prin e-mail, la adresa: ajofm.ag@anofm.gov.ro, cu specificarea „Pentru bursa locurilor de muncă”.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii