Web Analytics

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Cu siguranţă vor trebui să vină jucători pentru a avea rezultate”

de | 21.10.2022 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Cum vezi următoarele meciuri, cu FC Botoșani și Hermannstadt?

– Sunt două meciuri pe teren propriu din care sperăm să scoatem maxim. Suntem într-o situație foarte grea și, dacă vrem să ne menținem lângă celelalte echipe, trebuie să scoatem șase puncte. Trebuie să micșorăm distanța față de echipele din fața noastră. Eu zic că putem să scoatem șase puncte… Trebuie să fim mai uniți ca niciodată. Dacă nu vom reuși să scoatem șase puncte din aceste două meciuri, cred că deja se vor desprinde celelalte echipe și ne va fi greu să le mai prindem.

Ce șanse consideri că are CS Mioveni pentru salvarea de la retrogradare?

– Șanse încă sunt, dar este clar că după fiecare etapă care trece scad șansele dacă nu reușim să adunăm puncte. Dar, deocamdată, consider că mai sunt destule meciuri de jucat până la play-out. Deci, șanse sunt, nu este nimic încă jucat, pentru că la înjumătățirea punctelor suntem acolo, lângă celelalte echipe, la trei-patru puncte. Adică nu ar fi situația atât de tragică, dramatică, dar dacă nu vom reuși să scoatem puncte cât mai curând, șansele de salvare de la retrogradare vor scădea considerabil.

Cum vezi această luptă pentru salvarea de la retrogradare?

– Sunt mai multe echipe care se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. Această luptă nu se va da între două sau trei echipe, pentru că ați văzut pe Chindia care cu două-trei etape în urmă era pe ultimul loc și acum a reușit să urce în clasament. Se poate întâmpla aproape orice! Și celelalte echipe care au 15-16 puncte pot pierde două-trei meciuri consecutiv, iar noi sau Chindia, dacă vom câștiga, vom urca acolo în acel pluton. Dacă vorbim că facem două-trei victorii este ușor, dar trebuie să și putem să facem aceste victorii.

Citește și Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Am încredere în aceşti băieţi, suntem pe un drum bun, pentru că jucăm, avem posesie, ne creăm ocazii”

Ce ar trebui să se schimbe la echipă ca să vină totuși și punctele?

– Eu cred că nu am jucat rău. De când a venit Flavius Stoican, cred că am arătat un fotbal mai bun, adică ne-am creat ocazii meci de meci. Cred că nu arătăm chiar așa de rău, eu am încredere în viitor… Au venit și jucătorii aceștia noi târziu, până se acomodează, până s-au acomodat… S-au făcut transferurile târziu… Am avut probleme de la începutul campionatului. Dacă toate ar fi fost așa cum trebuie la începutul campionatului, probabil că am fi avut mult mai multe puncte acum.

Consideri că ar mai fi nevoie de jucători?

– Cu siguranță vor trebui să vină jucători pentru a avea rezultate. Depinde însă cum va fi în iarnă, ce distanță va fi între noi și celelalte echipe; vom vedea ce șanse avem în iarnă de salvare de la retrogradare, bineînțeles, matematice vor fi cu siguranță… Dacă distanța va fi mică între noi și celelalte competitoare, eu zic că și așa vor trebui să vină jucători noi. E normal, pentru că, uitându-te la celelalte echipe cu care te lupți la salvarea de la retrogradare, toate au adus minim șase-șapte jucători și s-au întărit și, uitându-te la echipa noastră, cred că unul singur dintre cei care au venit a jucat titular în ultimele trei-patru meciuri. Adică e puțin, iar lucrul acesta se vede.

Până când mai ai contract cu CS Mioveni? Există posibilitatea de prelungire?

– Mai am contract până în vară, dar dacă nu vom reuși să ne salvăm, nu se pune problema de prelungire.

Citește și Adrian Scarlatache, căpitanul de la CS Mioveni: „De când a venit Flavius Stoican, am jucat bine la fiecare meci”

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Cu Voluntari a fost unul dintre cele mai slabe jocuri de când a venit antrenor la echipă Flavius Stoican”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *