Web Analytics

Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Am încredere în aceşti băieţi, suntem pe un drum bun, pentru că jucăm, avem posesie, ne creăm ocazii”

de | 6.10.2022 12:20 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre rezultatul de egalitate cu Craiova din ultima etapă, scor 2-2, despre meciul din etapa viitoare, cel cu FC Voluntari și despre eventualele transferuri, Flavius Stoican, antrenorul principal de la CS Mioveni, ne-a declarat: „Ca joc, în prima repriză a meciului cu Craiova, pot spune că am avut un ritm bun; cred că am controlat prima repriză, am deschis scorul, am avut momente bune de joc, am avut situații de a marca, dar am avut și supărare, pentru că am primit imediat gol după ce noi am marcat. Aici trebuie să fim noi mai atenți și mai echilibrați. A doua repriză a fost una mai muncitorească, ca să spun așa, nu neapărat mai spectaculoasă. Cu toate astea, noi ne declarăm nemulțumiți, pentru că am avut ocaziile cele mai mari și puteam să terminăm meciul învingători, dar, totuși, am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă cu jucători talentați și ceea ce mă bucură pe mine este faptul că nu am fost cu nimic mai prejos decât ei; să nu spun că noi chiar am avut un plus față de cei de la FCU Craiova.

Citește și Adrian Scarlatache, căpitanul de la CS Mioveni: „De când a venit Flavius Stoican, am jucat bine la fiecare meci”

Urmează meciul cu FC Voluntari, o echipă bună… Să nu uităm că Voluntariul a reușit un rezultat de egalitate pe terenul FCSB-ului, au reușit să bată pe FCU Craiova pe terenul lor și de aceea spun că este un meci foarte greu, dar am încredere în acești băieți, am încredere că suntem pe un drum bun, pentru că jucăm, avem posesie, ne creăm ocazii. Am început să și marcăm și cred că putem să facem și lucrul acesta și la Voluntari. Și ca să fim bucuroși în totalitate, trebuie să fim echilibrați, să păstrăm dorința pe tot parcursul jocului, să nu ne dezechilibrăm, să rămână aceeași distanță între compartimente în tot timpul jocului, să nu avem momente de relaxare și cred că ne putem întoarce bucuroși…
Avem două probleme medicale în lot, una mai veche, cea a lui Antal, care sper să revină spre sfârșitul săptămânii la antrenament cu grupul, și, mai nou, după meciul de la Reșița, Panait, care o să aibă o pauză de câteva zile și apoi, la sfârșitul săptămânii, să îl am și pe el în componența lotului. În ceea ce privește transferurile, pot spune că tot focusul este pe jucătorii cu care am plecat la luptă. Nu ne gândim la un nou transfer, numai dacă ar apărea ceva extraordinar, dar la momentul acesta nu”.

Citește și Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Aceşti băieţi pe care îi antrenez sunt chiar peste ceea ce gândeam…”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *