Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Cu Voluntari a fost unul dintre cele mai slabe jocuri de când a venit antrenor la echipă Flavius Stoican”

de | 13.10.2022 13:25 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre cele trei înfrângeri și rezultatul de egalitate cu Craiova din ultimele patru etape, despre confruntarea cu Chindia din etapa următoare și despre problemele de lot, Bogdan Stoica, managerul sportiv al celor de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”În ultima perioadă am avut trei înfrângeri și un meci terminat la egalitate. Am pierdut cu Rapid, o echipă bună, dar unde consider eu că nu trebuia să pierdem. A fost un rezultat nedrept, ca să spun așa. Am luat un gol în ultimele minute și părerea mea este că puteam să scoatem un rezultat de egalitate fără nicio problemă. Apoi, despre înfrângerea cu Universitatea Cluj de pe teren propriu pot spune că a fost un joc bun al nostru, iar rezultatul este unul la fel de nedrept. Nici acest joc nu trebuia să-l pierdem, dacă nu să obținem victoria, măcar să facem egal. A urmat egalul de acasă cu Craiova, unde am jucat bine, am condus de două ori, dar am fost egalați și nu am putut să ținem de rezultat.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Suntem conştienţi că ne mai trebuie jucători. Este clar!”

Și ultimul meci, cel cu Voluntari, unde a fost vorba despre unul dintre cele mai slabe jocuri de când a venit antrenor Flavius Stoican la echipă. Au fost multe greșeli personale și un joc de la care nu puteam emite pretenții. Urmează meciul cu Chindia Târgoviște, o echipă care, după schimbarea antrenorului, are rezultate bune; un meci în care noi trebuie să nu pierdem și, dacă se poate, să câștigăm. Cred că pentru a schimba totul în bine, trebuie să câștigăm un meci, să avem și noi o victorie, să luăm toate cele trei puncte și după aceea eu zic că încrederea vine odată cu rezultatul… Pentru meciul cu Chindia nu avem probleme deosebite de lot. Este Liviu Antal, care a avut o microruptură fibrilară, a început antrenamentele, dar cred că nu o să joace în acest meci. Mai este și Buziuc; a avut unele probleme medicale, dar la meciul acesta cred că va juca. A avut niște probleme musculare înainte de meciul cu Voluntari…”

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Flavius Stoican a semnat contractul pe un an, iar obiectivul este acelaşi: evitarea retrogradării”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *