Web Analytics
scris marți, 07.09.2021

Adrian Miuțescu: „Soluția cea mai bună pentru România-Menținerea coaliției de dreapta”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, susține că orice colaborare parlamentară cu PSD este una toxică. Adrian Miuțescu consideră că partidele parlamentare de dreapta și grupul minorităților naționale trebuie să colaboreze în continuare, în cadrul coaliției, pentru continuarea guvernării.

Adrian Miuțescu: „Soluția cea mai bună pentru România-Menținerea coaliției de dreapta”

“Ieșirea din actuala criză politică trebuie să se facă cât mai repede, pentru ca eforturile noastre, ale parlamentarilor, dar și cele ale Guvernului, să se îndrepte către rezolvarea problemelor românilor și îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală. În acest moment, singura soluție pentru o guvernare performantă, în interesul cetățenilor, este continuarea coaliției de dreapta.

CITESTE SI Deputatul Adrian Miuțescu a semnat moțiunea “Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban

Consider că PNL poate continua guvernarea alături de partenerii din USR PLUS și UDMR. Colaborarea dintre aceste forțe politice trebuie însă să fie bazată pe respect reciproc, respectarea angajamentelor și a programului de guvernare. Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a dovedit și în trecut că este un om echilibrat, deschis dialogului, capabil să negocieze în interesul țării. Mai mult, s-a dovedit a fi un partener politic de încredere, care își respectă înțelegerile și cuvântul dat. Sunt convins că soluția cea mai bună pentru România este continuarea colaborării cu USR PLUS și menținerea coaliției de dreapta.

Un guvern minoritar PNL, susținut tacit de PSD, este inacceptabil din punct de vedere politic! O astfel de construcție ar avea repercursiuni dezastruoase asupra Partidului Național Liberal, așa cum s-a mai întâmplat… Am fost unul dintre cei care au criticat vehement formarea USL și istoria a dovedit că asocierea cu PSD a fost una extrem de nocivă. De asemenea, situația economică a țării nu ne permite să facem experimente populiste, marca PSD. Avem nevoie de continuarea investițiilor, a reformelor din instituțiile statului și de măsuri sustenabile de creștere economică și dezvoltare.

CITESTE SI  Adrian Miuţescu, reales lider al PNL Argeş: „Un preşedinte de filială nu va putea fi schimbat decât cu două treimi din Biroul Permanent Naţional”

Din momentul în care a început campania internă din PNL, partidul era la 26%, după un an de guvernare în pandemie. Sacrificarea viitorului PNL pentru interese de moment, din ambiție personală, nu este o variantă de lucru. Iar asocierea cu PSD nu poate aduce nimic bun, nici pentru PNL, nici pentru țară”, a transmis deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. A cui „solutie” … otreapa ; care dreapta, care stanga ? Tu-ti dai seama pe ce lume traiesti, ori zilesti ca prostu’ !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...