Web Analytics

Adrian Miuţescu, reales lider al PNL Argeş: „Un preşedinte de filială nu va putea fi schimbat decât cu două treimi din Biroul Permanent Naţional”

de | 29.07.2021 13:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Adrian Miuțescu a fost reales președinte al PNL Argeș în ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Argeș de sâmbătă, 24 iulie. Dintre cei 364 de delegați prezenți, 261 au acordat votul, pentru un nou mandat, deputatului Adrian Miuțescu, în timp ce doar 98 l-au ales pe Radu Perianu, 5 voturi fiind nule.

# Domnule Adrian Miuțescu, câteva cuvinte despre victoria și scorul de aproape patru ori mai mare față de contracandidatul Radu Perianu?
– Le mulțumesc colegilor mei care au avut încredere și au încredere în mine. Le mulțumesc și celor din echipa mea, care au venit alături de mine și putem să facem împreună un proiect pe patru ani. Nu în ultimul rând, și colegilor din conducerea PNL care au venit la Pitești pentru a fi alături de noi.
# Domnul Radu Perianu v-a felicitat la final, așa cum se obișnuiește?
– Nu mai țin minte dacă m-a felicitat, dar am avut o discuție amicală cu dânsul, deci nu au fost probleme tensionate. I-am spus că o să vreau să discut cu el după ce ne mai liniștim, la o săptămână-două după alegeri, ca să discutăm la rece, nu la cald.

# Cum comentați ipoteza că ați putea fi schimbat și conducerea filialei ar putea fi dizolvată? Asta dacă în toamnă ar veni la conducere echipa Câțu, care ar putea invoca faptul că PNL Argeș a pierdut alegerile de anul trecut și că se află pe locul 37 în țară?
– Nu știu cine a făcut asemenea afirmații și nu am văzut declarații ale lui Câțu sau ale unor oameni din conducerea sau din echipa Câțu. Doar speculații în presă, însă ceea ce pot spune e că statutul Partidului Național Liberal prevede că un președinte de filială nu va putea fi schimbat decât cu două treimi din Biroul Permanent Național și este foarte greu de întrunit o asemenea majoritate. În timpul mandatului din ultimii patru ani, nu au fost schimbați președinți de filială decât dacă și-au dat ei demisia, altfel nu. BPN-ului îi e foarte dificil să schimbe președinții de filială. Statutul nu face altceva decât să protejeze președinții aleși de filiale în țară.

Citește și Adrian Miuțescu, reales președinte al PNL Argeș: „Cu această echipă vom ajunge prima forță politică din județ”

Citește și Ce a cerut Postelnicescu ca să-l voteze pe Miuţescu

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Reales, ca Ceaușescu la al 13 Lea congres!!! Cea mai proastă filială PNL din țară, județul Argeș e roșu de 30 de ani!!!