Web Analytics

Deputatul Adrian Miuțescu a semnat moțiunea “Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban

de | 20.08.2021 09:48 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a transmis un mesaj pe rețele de socializare în care transmite faptul că a semnat moțiunea “Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban:

„Am semnat astăzi moțiunea “Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. Totodată, împreună cu o delegație numerosă din Argeș, am ținut să fiu alături de Ludovic Orban la depunerea oficială a candidaturii pentru un nou mandat de președinte.
Consider că Ludovic Orban este un veritabil prieten al Argeșului, dar și cel mai potrivit om pentru conducerea Partidului Național Liberal, capabil să promoveze ideile liberale și să apere valorile în care credeau și Brătienii.
Moțiunea lui Ludovic Orban cuprinde obiective pe care cu toții ni le dorim realizate: conectarea cu autostrăzi a provinciilor istorice ale României, sprijinirea proiectelor comunităților locale conduse de primari liberali, reforma sistemului de achiziții publice și adoptarea unei legislații privind răspunderea magistraților.
Nu în ultimul rând, prin moțiunea “Forța Dreptei”, Partidul Național Liberal va continua să apere apartenența țării noastre la Uniunea Europeană și NATO și va lupta împotriva oricărui tip de discurs care pune la îndoială locul României în marea familie europeană și în NATO.
Astfel, după Congresul PNL din 25 septembrie, sunt convins că partidul va ieși întărit, continuând o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi care să fie bazată pe valorile liberal-conservatoare.”

#teamOrban

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii