Web Analytics

Adrian Miuțescu : „Personal, m-am implicat pentru ca județul Argeș să beneficieze de aparatură medicală de top, în timpul pandemiei de coronavirus”

de | 7.04.2021 11:35 | Actualitate, Politica si Administratie

În fiecare an, la 7 aprilie, este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătăţii, cu scopul de a evidenţia o temă de sănătate specifică unui domeniu prioritar ce provoacă îngrijorare pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).  “Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă” este tema din 2021 a acestei zile. Cu această ocazie, președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a transmis un mesaj adresat argeșenilor.

 

 

CITEȘTE ȘI: Sebastian Ghiță rămâne achitat! Decizia este definitivă

 

 

 

“Așa cum ne îndeamnă OMS, trebuie să ne implicăm pentru ca inechitățile din Sănătate să fie diminuate. Personal, m-am implicat pentru ca județul Argeș să beneficieze de aparatură medicală de top, în timpul pandemiei de coronavirus. Criza sanitară a prins România pe picior greșit, dar măsurile adoptate de Guvernul Orban au reușit să țină sub control numărul de îmbolnăviri. Avem nevoie în continuare de investiții în domeniul sanitar, Guvernele de stânga nereușind să-și ducă la îndeplinire promisiunile legate de realizarea spitalelor regionale. După un an de pandemie, am realizat cât de vulnerabili suntem, iar lipsurile din sistemul sanitar au devenit evidente, în ciuda eforturilor de multe ori supraomenești ale personalului medical.

 

 

CITEȘTE ȘI: Cătălin Bulf: „Peste noapte, am devenit țara lui Șoșoacă”

 

 

 

Am suferit personal din cauza infecțiilor nosocomiale, un subiect care a fost dezbătut în societatea românească de foarte multe ori, dar care, iată, încă provoacă mari probleme. Ține de fiecare dintre noi să reducem presiunea pe sistemul sanitar, protejându-ne împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2  și să acordăm astfel șansa la tratament și pacienților care suferă de alte afecțiuni.  Însănătoșirea sistemului trebuie accelerată și, prin inițiative legislative eficiente, sunt convins că, alături de colegii mei liberali, vom reuși”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.    

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii