Adăpostul Smeura: Continuă campania de castrare gratuită a câinilor și pisicilor în localitățile din Argeș

de | 30.07.2021 11:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În luna august, echipa AULIM Smeura organizează o campanie de sterilizări gratuite în mai multe localităţi din judeţ.

Iată şi calendarul campaniei:
Recea – 2 august; Tigveni – 3 august; Ungheni – 6 august; Șuici – 11 august; Sălătrucu – 11 august; Ștefănești – 13 august; Bogați – 16 august; Drăganu – 16 august; Călinești – 20 august; Valea Danului – 25 august; Corbi – 27 august; Hârtiești – 30 august.

„Animalele să nu fie hrănite în ziua sterilizării, vârsta minimă 7 luni, să nu aibă lactaţie (pui mai mici de 2 luni), proprietarul să aibă cartea de identitate pentru declaraţia de anestezie. Ne rezervăm dreptul de a anula orice campanie, de a refuza animale ale căror aparţinători nu respectă regulile impuse pentru sterilizare sau animale care prezintă suspiciuni de boală”, informează reprezentanţii AULIM Smeura.

Acest articol este despre: arges,aulim,castrări,gratis,localitati,program,Smeura

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...