Web Analytics

„Acuzele nefondate ale preşedintelui Valeca m-au afectat, recunosc”

de | 26.11.2015 15:32 | Politica si Administratie

#  Mărăşoiu pune batista pe ţambal ca să nu-l irite şi mai tare pe Valeca

# Președintele Șerban Valeca nu v-a inclus în echipa de conducere a PSD Argeș, deși inițial  el este cel care v-a sprijinit să obțineți funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean. Ce s-a întâmplat?
– Pentru mine, PSD Argeș înseamnă echipă, muncă de echipă și rezultate de echipă. Cred că pierdem din vedere faptul că vineri nu a fost o luptă, ci doar niște alegeri. Și că noi, în interiorul partidului, nu ne luptăm unii cu alții, ci candidăm și ne sprijinim reciproc. Lupta este cu cei din afara partidului și nu în interiorul său. Despre acuzele nefondate ale domnului președinte Valeca, recunosc că m-au afectat. Poți să spui orice despre mine mai puțin că aș pactiza cu alte partide sau chestiuni de genul acesta. Sunt convins că a fost vorba mai degrabă de o dezinformare, de care se va lămuri domnia sa pe parcurs, văzând activitatea mea pe mai departe. Nu poți să convingi pe cineva de un lucru decît prin fapte, astfel că, pentru mine, munca la partid va continua și mai intens de aici încolo.
# Și totuși, nu sunteți în echipa de conducere. Nu cred că nu aveți nicio o frustrare.
– Dacă nu sunt în această echipă înseamnă  că așa a gîndit actuala conducere. Nu este o tragedie și nici un capăt de țară. Voi munci mai mult și mă voi implica mai mult pentru tura următoare. Nu am cum să mă supăr pe colegii din BPJ  sau pe conducere pentru că suntem echipă și avem oameni valoroși acolo, cu multă experiență și voturi în spate. Mai mult, lista s-a făcut de comun acord cu responsabilii de zone și o serie de primari care cunosc realitățile județului.
# Ce veți face mai departe?
– Îmi voi continua activitatea politică și administrativă. Voi susține echipa PSD Argeș și desigur voi încerca să ajut cât mai mult partidul pentru că anul viitor avem două tururi de alegeri extrem de importante, după o guvernare PSD care merita mai mult decât a primit, o guvernare care a dat înapoi pensii și salarii, a scăzut TVA-ul, impozitul pe dividende și a adus creștere economică. Mai departe voi munci așa cum am facut-o și pînă acum! A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii