Web Analytics

Acuzat de adulter, preotul de la Băbana admite că a fost urmărit de un detectiv particular

de | 23.09.2022 10:45 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Misterul pozelor cu preotul Meltei şi o femeie la plajă, în Bulgaria

Miercuri, 21 septembrie, este un nou termen al procesului de divorț între preotul Mihăiță și preoteasa Narcisa Meltei. Ispășindu-și canonul dat de arhiepiscopul Calinic în această vară, preotul Mihăiță Meltei s-a întors deocamdată în parohie.

Preotul Meltei va fi judecat în Consistoriu

Nu se știe însă pentru cât timp, deoarece urmează să fie supus și judecății bisericești, adică în Consistoriul Eparhiei Argeșului și Muscelului, după cum ne-au spus surse din cadrul Arhiepiscopiei. Oricum, problemele conjugale ale preotului au împărțit comunitatea de la Băbana în două. Jumătate dintre enoriași ține cu omul bisericii, cealalaltă jumătate, cu preoteasa. Mai ales după ce au început să circule fotografii cu părintele pe plajă, la mare, masând cu cremă de protecție solară umerii unei alte doamne decât ai soției. Enoriașele s-a raliat doamnei Meltei și asta nu este bine deloc pentru că, se știe, femeile sunt mai bisericoase, iar protestul lor a făcut ca numărul participanților la slujbe să se diminueze. Apropo de fotografiile care l-au dat de gol pe preot…! Acestea au fost făcute pe litoralul bulgăresc în această vară de către un detectiv particular. Ne-a spus-o chiar părintele. Iar la instanță s-a mai înregistrat și o cerere pentru proba video. Cine știe ce alte dezvăluiri urmează să apară?!

Citește și Preotul din Băbana a promis ÎPS Calinic şi enoriaşilor că se împacă cu soţia, dar a fost pozat la mare cu o roşcată

„Vedem cum evoluează procesul, că nu știu ce mișcări va face soția”

L-am sunat pe preotul Laurențiu Mihăiță Meltei și l-am întrebat despre pedeapsa dată de superiorii ierahici, iar acesta ne-a spus: „Ce să zic, îmi pare rău, dar nu pot să vă confirm sau să vă infirm, știți că avem birou de presă la Arhiepiscopie și cred că cel mai bine vă informați de acolo”. La fel și despre proces, părintele a ales să tacă. „Nu pot să vă dau informații despre proces. Vedem cum evoluează, că nu știu ce mișcări va face soția”. La o vizită anterioară în redacția noastră, părintele făcuse, însă, o declarație surprinzătoare: „Nu m-a observat cineva întâmplător în Bulgaria, deduceți și dumneavoastră că am fost urmărit. Asta nu a fost o întâmplare, cineva a plătit niște bani ca să fiu urmărit, să fiu interceptat, să fiu fotografiat și apoi să apară imaginile în presă. A fost o campanie orchestrată. Nu aveți datele problemelor pe care le am eu. Faptele sunt evidente!

Am fost urmărit până acolo, fotografiat și pozele au apărut în presă, toate astea trebuie să vă spună că a fost o acțiune concertată. Eu sunt convins că este vorba despre un detectiv, dar o să se afle, pentru că nu stau nici eu degeaba. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar după părerea mea am fost urmărit. Exclus să fie o simplă întâmplare, ca cineva să se găsească în Bulgaria, în același timp și în același loc cu mine, să îmi facă și poze fără să aibă niciun interes și apoi să primesc eu mesaje gen: dacă nu îți dai demisia, apar pozele în presă. Deci nu îmi spuneți că e o întâmplare, e o acțiune concertată. Nu știu de la cine am primit mesajul. Astea formează toată încrengătura din jurul cazului; cu siguranță totul se va lămuri!

Citește și Scandal cu filmări şi acuzaţii din cele mai grave. Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde şi afumă cu tămâie

Citește și Calinic a găsit ac de cojocul preoţilor cu chef de divorţ: ori libertate, ori parohie!


Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Enoriașele s-a raliat doamnei Meltei și asta nu este bine deloc pentru că” … arata mai mult drag de poolica decat de gramatica !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *