Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Actrița Adina Cristescu a murit la 56 de ani

Actrița Adina Cristescu, cunoscută pentru roluri din filme precum ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” sau ”Aferim” a murit, luni, la vârsta de 56 de ani. Apropiații ei au anunțat pe Facebook că trupul neînsuflețit va fi depus marți, 26 septembrie, la capela Bisericii Boteanu, de lângă Ateneul Român.

Actrița Adina Cristescu a murit la 56 de ani

Citește și: Amanta de 30 de ani a lui Dumitru Buzatu a leșinat în timpul flagrantului


Potrivit Cinemagia, Adina Cristescu a fost o actriță de film, teatru și voce, profesoară, regizoare de teatru și scenaristă de film. Absolventă IATC ”IL Caragiale” (UNATC), ea a jucat la Teatrul Național ”IL Caragiale”, Teatrul Odeon și Teatrul Excelsior.

Citește și: Medic baricadat în sala de nașteri, după ce a fost amenințat de rudele unei gravide


La rândul său, actorul Marian Rîlea a scris pe rețeaua de socializare un mesaj de adio. ”Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălizit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească”!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită