Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Amanta de 30 de ani a lui Dumitru Buzatu a leșinat în timpul flagrantului

Amanta lui Dumitru Buzatu a leșinat când a fost dată jos din mașină de mascați. Cunoscută în Vaslui drept „Diva județului”, femeia a suferit un șoc apoi i s-a făcut rău. Iubita de 30 de ani a avut un rol cheie în intermedierea șpăgii. Ea este cea care îi suna pe cei implicați în tranzacții. Aceasta era în mașină alături de un alt apropiat al lui Buzatu, Dragoș Cazacu.

Amanta de 30 de ani a lui Dumitru Buzatu a leșinat în timpul flagrantului

Citește și: Medic baricadat în sala de nașteri, după ce a fost amenințat de rudele unei gravide


Potrivit presei locale, Ana Maria Obreja a venit alături de Dumitru Buzatu la ferma de la Cârja, locul stabilit pentru darea mitei, dar în mașini diferite. Buzatu a fost oprit de mascați ca în filme: o mașină i-a blocat drumul în față, iar din spate a venit o alta mașină în trombă. La vederea mascaților, femeia de 30 de ani a încercat să fugă, apoi i s-a făcut rău. A fost pusă la pământ, iar în acel moment a leșinat. Când s-a trezit, a văzut că Buzatu este percheziționat.

Citește și: Dealer de droguri, prins în flagrant când voia să mituiască jandarmii pentru a nu fi cercetat


Femeia în vârstă de 30 de ani este șefa de cabinet a președintelui Consiliului Județean Vaslui, care are 68 de ani. Potrivit presei locale, în anul 2018, când era secretara lui Dumitru Buzatu, ea încasa un salariu lunar de circa 5.000 lei, o sumă uriașă pentru județul Vaslui.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...