Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Medic baricadat în sala de nașteri, după ce a fost amenințat de rudele unei gravide

Intervenție a jandarmilor la Maternitatea Botoşani pentru a calma rudele agitate ale unei gravide care au ameninţat medicul de gardă cu acte de violenţă. Pentru a se feri din calea agresorilor medicul a fugit şi s-a baricadat în sala de naşteri.

Medic baricadat în sala de nașteri, după ce a fost amenințat de rudele unei gravide

Citește și: 500 de farmacii din țară au eliberat medicamente ce conțin oxicodonă și fentanyl


Totul a început după ce o gravidă în vârstă de 18 ani, cu sarcină la termen, a fost transferată, în cursul zilei de sâmbătă, de la Spitalul din Dorohoi la Maternitatea din Botoşani pentru ca bebeluşul să fie adus pe lume prin cezariană, relatează monitorulbt.ro. Aici, medicul de gardă a consultat-o și a cerut o serie de analize, moment în care în camera de consultaţii au dat buzna trei persoane, două femei şi un bărbat, rude cu gravida. Acestea i-au cerut medicului de gardă să opereze pacienta imediat “că dacă nu, îi iau gâtul”. În cele din urmă gravida a fost dusă în sala de naşteri, iar după finalizarea investigaţiilor solicitate de medic a fost operată.

Citește și: Pitești. Conducea fără permis și a ieșit pozitiv la testarea pentru droguri


Incidentul vine la aproape o lună după ce tânăra Alexandra Ivanov şi-a pierdut viaţa la maternitatea din Botoşani, la nouă ore după ce a fost internată. Era însărcinată în luna a treia şi ajunsese la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi hemoragie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole