Acţiune cu ocazia Zilei Europene a Siguranţei pe Internet

de | 10.02.2011 13:10 | Actualitate

În cadrul campaniei de prevenire a traficului de minori demarată la nivel naţional de către Inspectoratul General al Poliţiei Române – ANITP în parteneriat cu Salvaţi Copiii Italia, intitulată „Foloseşte internetul cu grijă… Traficul de minori are feţe ascunse!!!”, despre care am anunţat în numărul anterior al ziarului, s-a desfăşurat o nouă acţiune, anunţată printr-un comunicat de presă al Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Piteşti. Cu ocazia Zilei Europene a Siguranţei pe Internet, Centrul Regional Piteşti va desfăşura, în parteneriat cu Salvaţi Copiii – Filiala Argeş, activităţi de prevenire şi informare a elevilor din cadrul Grupului Şcolar Ştefăneşti, jud. Argeş. În cadrul acestei acţiuni, vor fi distribuite materiale cu conţinut informativ (afişe, pliante) cu privire la riscurile şi consecinţele traficului de persoane, cu scopul conştientizării elevilor asupra pericolelor utilizării necorespunzătoare a internetului. Ziua Siguranţei pe Internet se desfăşoară anual, în luna februarie, sub egida reţelei europene INSAFE – European Internet Safer Network, în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene şi are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur şi mai responsabil a tehnologiei online şi a telefoanelor mobile, în special de către copii şi adolescenţi.     (A.G.)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed