Web Analytics

Accidente de muncă la Mihăești și Dobrești

de | 27.08.2020 13:58 | Actualitate

 

Echipajele SMURD au gestionat în ultimele 24 de ore în teritoriu 31 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ieri în jurul prânzului un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung s-a deplasat de urgență în localitatea Mihăești, pentru a interveni la un bărbat de 75 de ani, care pe timpul unor lucrări în gospodărie a suferit o plagă tăiată accidental la nivelul degetelor, provocată de un topor. Pacientul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat ulterior la spital.

De asemenea, ieri seară, echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Garda Topoloveni a intervenit în localitatea Dobrești, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat, care accidental pe timpul unor lucrări, a suferit un traumatism prin tăiere cu flex-ul la nivelul membrului superior. Pacientul în vârstă de 65 de ani, ulterior asistenței medicale, a fost transportat la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii