Web Analytics
scris joi, 15.09.2022

A fost sărbătoare mare în Lunca Corbului, la „Ziua Comunei”

De Sfânta Maria Mică a fost sărbătoare mare în localitatea Lunca Corbului. Cu ocazia „Zilei Comunei”, primarul Gheorghe Drăgan a pregătit mai multe surprize localnicilor prezenți în număr mare la eveniment. Alături de comunitatea locală a fost și vicepreședintele Consiliului Județean Argeş Marius Nicolaescu, care a înmânat „Placheta de Excelență” primarului Gheorghe Drăgan, în semn de recunoaștere și prețuire pentru eforturile depuse la dezvoltarea localității.

A fost sărbătoare mare în Lunca Corbului, la „Ziua Comunei”

De asemenea, la eveniment au mai fost prezenți, senatoarea Cristina Stocheci, consilieri județeni și primari din localitățile învecinate. Demn de remarcat că în ultimii ani, Consiliul Județean Argeş a susținut, prin cofinantare, proiectele de dezvoltare ale localității, așa cum ar fi construcția sediului primărie și centrală termică, modernizarea de drumuri comunale, DC 153 și DC 153A și drumuri de interes local, PT și execuție pentru obiectivul „Construire pod peste pârâul Mârgiuța și modernizare drum de acces în satul Mârghia de Sus”.

Citește și Grădiniţă nouă inaugurată de Ziua Comunei Lunca Corbului

Cu această ocazie la eveniment artişti de renume au oferit un spectacol de neegalat. Irina Loghin, Axinte de la „Vacanţa Mare”, Julia de la trupa Sexy şi Cristi Dules au fost numai câţiva dintre artiştii care i-au încântat pe locuitorii comunei Lunca Corbului.
Primarul Gheorghe Drăgan a transmis un mesaj special adresat tuturor localnicilor, dar şi sărbătoriţilor zilei: „Doresc tuturor locuitorilor comunei Lunca Corbului, dar şi celor din alte comune, care au fost prezenţi la acest eveniment, un sincer şi călduros «La mulţi ani!», multă sănătate şi putere de muncă”.

Citește și Ziua comunei Lunca Corbului, cu inaugurare de pod

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită