Web Analytics

Grădiniţă nouă inaugurată de Ziua Comunei Lunca Corbului

de | 12.09.2019 13:13 | Politica si Administratie

Bucurie mare în rândul cetățenilor din comuna Lunca Corbului. Duminică, 8 septembrie, cu prilejul Zilei Comunei, autoritățile locale au inaugurat noua grădiniță cu program normal din satul Lunca Corbului. Anul școlar a început astfel pentru micuții de la grădiniță într-o unitate de învățământ modernă și dotată la cele mai înalte standarde. Grădinița a fost construită printr-un proiect accesat în anul 2017 de Primăria și Consiliul Local Lunca Corbului, finanțat în cadrul programului guvernamental PNDL II. Consiliul Județean Argeș a sprijinit finalizarea investiției prin cofinanțare.
Alături de primarul Gheorghe Drăgan și consilierii locali, la inaugurarea grădiniței cu program normal din satul Lunca Corbului au participat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mânzână, președintele interimar al Senatului României, Șerban Valeca, prefectul Emilian Dragnea, parlamentari, primari, consilieri județeni, cadre didactice și părinți. În comuna Lunca Corbului, Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară astfel: Grădiniță cu program normal în satul Lunca Corbului, construcție grup sanitar la Școala Mârghia de Sus, reabilitare Școala Generală Mârghia de Sus și reparații grupuri sanitare Școala Generală cu clasele I-VIII ”General Constantin Cristescu”.
De asemenea, din bugetul județean s-au alocat fonduri pentru ”Construcție sediu primărie și centrală termică în comuna Lunca Corbului”. Totodată, de Ziua Comunei autoritățile locale au premiat 4 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și au acordat titlul de Cetățean de onoare al localității chestorului Ilie Ene. La rândul său, Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, a acordat ”Trofeul Argeșului” primarului Gheorghe Drăgan. Evenimentul a continuat cu un program artistic susținut de călușarii din localitățile învecinate și de ”Caravana lui Axinte”. ”Mulțumesc autorităților județene pentru prezența la acest eveniment și mulțumesc tuturor cetățenilor care au sărbătorit această a XII-a ediție a Zilei Comunei Lunca Corbului”, ne-a declarat primarul Gheorghe Drăgan.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii