Web Analytics

Ziua comunei Lunca Corbului, cu inaugurare de pod

de | 13.09.2017 20:31 | Politica si Administratie

17 lunca corbuluiDe Sfânta Maria Mică a fost organizată în localitatea Lunca Corbului cea de-a X-a ediție a zilei comunei, eveniment ce a fost precedat de inaugurarea unui pod în localitate care leagă zona centrală a localității de terenurile de cultură, dar și de cimitirul satului și alte obiective locale. Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul zilei comunei, manifestare ce a adunat sute de oameni, atât din localitate, dar şi din întreg judeţul. 

S-a inaugurat un nou pod

„Sunt emoționat, pentru că, astăzi, îndeplinesc o promisiune făcută, cu ani în urmă, consătenilor mei. Le mulțumesc pentru faptul că m-au înțeles și m-au crezut. Au fost trei ani în care au trecut, cu utilaje, cu cereale, prin albia râului. Au fost trei ani în care și-au condus morții, pe ultimul drum, tot prin albia râului. De astăzi, lucrurile vor sta diferit. Le mulțumesc tuturor, mulțumesc Consiliului Județean pentru sprijin”, a declarat primarul Gheorghe Drăgan cu ocazia inaugurării podului. Acesta a fost construit din betoane speciale și sfințit prin harul unui sobor de preoți care a ținut o frumoasă slujbă chiar la inaugurare.

Recitaluri de excepție cu Ionuț Dolănescu și Alin Oprea

Cu ocazia zilei comunei, primarul Gheorghe Drăgan nu a uitat să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. A urmat apoi o premiere deosebită pentru autoritățile locale. Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, președintele CJ, Dan Manu, vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mânzână, prefectul Emilian Dragnea și subprefectul Gabriel Stoian au fost făcuți cetățeni de onoare ai localității. Președintele Dan Manu a acordat primarului, din partea Consiliului Județean, o diplomă de excelență. Ansamblurile de căluşari din Lunca Corbului, Stolnici, Bârla și Hârsești nu au lipsit nici de data aceasta, oferind celor prezenți un spectacol deosebit. Programul artistic a fost completat de Caravana lui Axinte, iar recitaluri de excepție au fost oferite de Ionuț și Doinița Dolănescu, Alin Oprea (trupa Talisman), Vali Vijelie, Julia Jianu și Formația Record.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii