Web Analytics

A fost reținut minorul bătăuș din Pitești

de | 8.02.2022 11:12 | Actualitate

Un videoclip distribuit de mai mulți tineri, a devenit viral pe internet, weekendul trecut. Imaginile surprind doi adolescenți care stau de vorbă într-un parc din Pitești. După o lungă discuție, unul dintre ei devine agresiv și începe să-l lovească pe celălalt, doborându-l la pământ.

În urma conflictului, poliția s-a autosesizat, iar agresorul, un minor de 14 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat  cercetările în dosarul penal întrocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin. 2 și 371 din Codul Penal.

Citește și:Adolescent bătut într-un parc din Pitești. Agresorul este un minor de 14 ani

Astfel, în ziua de 07 februarie a.c, după administrarea probatoriului, minorul de 14 ani, bănuit de săvârșirea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de marți, 8 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *