Web Analytics

Adolescent bătut într-un parc din Pitești. Agresorul este un minor de 14 ani

de | 7.02.2022 09:15 | Actualitate

Un videoclip distribuit de mai mulți tineri, a devenit viral pe internet, în acest weekend. Imaginile surprind doi adolescenți care stau de vorbă într-un parc din Pitești. După o lungă discuție, unul dintre ei devine agresiv și începe să-l lovească pe celălalt, doborându-l la pământ.

În urma videoclipului făcut public, polițiștii din cadrul Secției 4 de Poliție Pitești s-au autosesizat și vin cu următoarele precizări:

În urma unor imagini apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Pitești, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au autosesizat, în dimineața zilei de 06 februarie a.c. și au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și:VIDEO. Incendiu de vegetație în zona Podul Viilor. Viceprimarul Tofan, prezent la fața locului

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiști, toate persoanele implicate (persoana vătămată și agresorul – ambii minori de 14 ani, precum și martorii evenimentului) au fost identificate.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu privire la acest eveniment.

Menționăm faptul că, victima a primit asistență medicală, imediat după producerea evenimentului, fără a necesita internare.

În continuare, se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecință.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *