Web Analytics

A fost lansat Catalogul „Topul Firmelor din Argeş”

de | 7.11.2019 13:27 | Economie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a organizat cea de-a XXIV-a ediţie a „Topului Firmelor din Argeş”, cel mai important eveniment anual de business al instituţiei. Evenimentul cu tradiție a avut loc joi, 31 octombrie, în complexul Star Plaza din Bascov și a fost prezentat de George Caval, președinte CCIA Argeș, împreună cu realizatoarea TV Cristina Munteanu. De la eveniment nu au lipsit reprezentanți ai administrației județene și locale. Au participat aproximativ 300 de oameni de afaceri din județ.

În cadrul galei a fost lansat și Catalogul „Topul Firmelor din Argeș, ediţia 2019”. Acesta cuprinde informații complexe despre societățile argeșene. Au fost premiate firme din următoarele domenii: cercetare, dezvoltare și high-tech, industrie, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții, servicii, comerț și turism. Și Jurnalul de Argeș a primit, în calitate de partener media, o diplomă din partea președintelui CCIA, George Caval.
Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a oferit conducerii CCIA Argeș cea mai importantă distincție a administrației publice județene – „Trofeul Argeșului” – în semn de apreciere pentru promovarea brandurilor argeșene și pentru colaborarea deosebită dintre mediul de afaceri și administrația publică, concretizată și în acest an prin organizarea unor evenimente de nivel național, precum Târgul Agro Pitești sau reprezentarea județului Argeș la Târgul de Turism al României, ce se va desfășura în luna noiembrie, la Romexpo.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mai bine intrebati sefii politici cum au ajutat IMM urile,ce acte normative au emis in sprijinul firmelor,ce facilitati fiscale au acordat,cand abroga OUG.114 .
    La eveimente,serbări si aniversări sunt primii veniți,dar ce au oferit atatia ani?
    Ce au întreprins în mod real,cate autostrăzi, cate spitale, moderne,școli fără wc in curte,cate gradinite au
    deschis?