Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Mandatul de consilier al Elenei Lasconi, invalidat de Judecătorie

Se cunoaște componența noului Consiliu local al municipiului Câmpulung, mandatele celor 19 fiind validate de instanța judecătorească din Muscel.

Mandatul de consilier al Elenei Lasconi, invalidat de Judecătorie

Astfel a fost pus în evidență rezultatul fantastic obținut de Alianța Dreapta Unită la Câmpulung, acesta constând în ocuparea a 11 dintre cele 19 locuri de consilieri locali. Iar zece aparțin unor membri USR, doar unul fiind pentru un reprezentant al altui partid de alianță, fiind vorba despre Forța Dreptei. PMP nu are niciun ales local.

Au fost validate mandatele pentru Ioana Marcu, Adrian Vlădău, Radu Andrei Grecu, Alexandru Nicolae Hagi, Silviu Ciobănică, Andreea Ionescu, Alexandru Cristinel Cotoanță, Ionel State, Mihail Kegye, Robert Marian Mușetoiu și Alexandru Georgian Blidaru, candidați din partea Alianței Dreapta Unită, cele ale lui Georgel Mădulărea, Marinică Fologea, Bogdan Angelin David, Nicoleta Solomon și Ciprian Mihai Neculăescu, de la PSD, Norris Marcu Măgeanu și Loredana Nicoleta Năstase, de la PNL, și Andrei Dobrescu, din partea AUR. Dintre aceștia, doar cinci s-au regăsit printre consilierii prezenți la ședința ordinară din septembrie 2024, modificarea componenței Consiliului local din acest punct de vedere fiind masivă.
Elena Valerica Lasconi, prima pe lista de candidați pentru Consiliul local Câmpulung din partea ADU (USR), s-a ales cu mandatul nevalidat, în condițiile în care pe 2 octombrie și-a primit validarea noului mandat de primar al municipiului muscelean.
C.I.B.

Citește și Lasconi s-a împrumutat în an electoral

Citește și Elena Lasconi vrea mandat de 5 ani pentru primari

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...