Web Analytics
scris miercuri, 15.05.2024

Vineri, la Pitești Arena, FC Argeș joacă fără fundașii americani. „Sper ca lumea să înțeleagă tot”

CSO Voluntari mai are un singur pas până la adjudecarea medaliilor de bronz din ediția 2023/2024 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ilfovenii conduc cu 2-0 la general în finala mică pe care o dispută cu FC Argeș, după ce s-au impus luni, 13 mai, cu un categoric 96-62 (38-32, la pauza mare) tot pe teren propriu.

Vineri, la Pitești Arena, FC Argeș joacă fără fundașii americani. „Sper ca lumea să înțeleagă tot”

Citește și: Andrei Tofan – FC Argeș: „Sunt în discuții avansate cu două echipe de Liga I”

Din păcate, în ultimele minute ale partidei din Sala Sporturilor „Gabriela Szabo”, Corey Allen s-a accidentat în urma unui contact cu un adversar. Și KeShawn Curry, unul dintre principalii marcatori din meci, s-a accidentat. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că jucătorii americani au suferit entorse – potrivit unei postări pe pagina de Facebook a FC Argeș Basketball.

Prin urmare, cei doi vor fi, se pare, indisponibili pentru meciul al treilea, programat vineri, 17 mai, de la ora 19.30, la Pitești Arena.

Înaintea acestui meci, antrenorul echipei alb-violete, Nebojša Vidić a avut un mesaj, postat, de asemenea, pe Facebook. El a spus că „unul dintre motivele pentru care noi nu am mai putut arăta aceeași evoluție pe care am avut-o în sferturile de finală este jucătorul care ne-a adus extra energie și calitate, din păcate, accidentat.

E clar că nu am reușit să mascăm absența sa. Despre ultimul joc, cred că am avut o primă parte solidă, mai puțin momentele în care i-am permis lui Polyak să marcheze de trei ori de la distanță, plus cele șase turnovers pe care le-am bifat în sfertul secund, fie că vorbim despre cele din fastbreak sau cele pe care le-am avut în momentul în care ne aflam în avantaj. Din nou, fizicul pe care se bazează adversarii a fost fructificat de către ei, plus ideile pe care le-au găsit tot timpul, chiar și atunci când am jucat cu o echipă mică.

A fost evident că cei mai buni jucători ai noștri nu au fost la cel mai ridicat nivel. Sunt sigur că rezultatele din semifinale și-au pus amprenta asupra noastră, iar acest lucru s-a putut vedea în performanța jucătorilor mei. Cu toate acestea, nu mă plâng și nu le reproșez nimic băieților, deoarece știu că au dat maximum pe care îl pot avea în acest moment.

Probabil că vineri seară vom fi fără fundașii noștri americani. Tot ce sper e că perioada pe care au avut-o la Pitești, jucând pentru această echipă, nu le va afecta cariera.

Sper ca lumea din Pitești să înțeleagă tot și să ne ofere susținere. Ne vedem vineri seară”.

(sursa foto: FC Argeș Basketball Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...