Web Analytics
scris sâmbătă, 08.07.2023

Norris Măgeanu a devenit PNL-ist cu acte. Mişcări de trupe la Câmpulung pentru alegerile de la anul

Mişcări pe scena politică din Câmpulung, în perspectiva alegerilor locale de la anul. Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (din 2015; e la al treilea mandat consecutiv), Norris Mageanu, a semnat, sâmbătă, 8 iulie, adeziunea la PNL Câmpulung Muscel.

Norris Măgeanu a devenit PNL-ist cu acte. Mişcări de trupe la Câmpulung pentru alegerile de la anul

Citeşte şi: Alina Gorghiu o critică pe Elena Lasconi: „Mi-aş fi dorit ca dânsa să se poată concentra pe finalizarea Bulevardului Pardon”

Liderul PNL Argeş, Alina Gorghiu, ne-a dat această veste în conferinţa de presă organizată la Piteşti. „Pe mine mă bucură tare acestă veste. E o plusvaloare de excepţie pentru Câmpulung. (…) Norris Măgeanu este un muscelean autentic; familia sa – de sute de ani în Câmpulung. Împreună cu el, au promovat Câmpulung Muscel în diferite moduri, de la participări la târguri de turism până la organizarea, pe persoană fizică, aşa cum a putut, a unor evenimente locale, Muscel Racing Contest sau Focul lui Sumedru; dar acum să ştiţi că le poate realiza într-o echipă mai largă, a PNL Câmpulung, şi vă asigur că şi dv, şi cei de la Câmpulung veţi auzi multe despre Norris Măgeanu, în viitorul apropiat, ca om politic” – a spus sâmbătă, la Piteşti, Alina Gorghiu.

Cu origini muscelene și legături de familie cu vestitul pălărier Marcu Măgeanu, Norris – cel atât de apreciat de şefa lui de partid – are toate şansele să devină candidatul din partea PNL la Primăria Câmpulung, acolo unde are, însă, de dat o bătălie foarte grea cu „titulara postului”, userista Elena Lasconi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *