Web Analytics
scris miercuri, 20.08.2014

Casa Rusu s-a mutat în casă nouă la Jupiter City

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar, a deschis în Jupiter City Shopping Center din Piteşti, un nou magazin propriu (3000 mp), în urma unei investiţii de 250.000 de euro, investiție care creează încă 24 de locuri de muncă. De menționat este și faptul că de la noul magazin din Piteşti, producătorul de mobilă aşteaptă vânzări de 1,5 milioane de euro.
 „Anul acesta, pe lângă deschiderea de noi magazine, ne-am concentrat pe îmbogăţirea colecţiilor existente, atât la nivel de design, de funcţionalitate, cât şi de materiale folosite”, a spus Marius Raia, directorul general al companiei, în acest context. În prezent, Casa Rusu deține o rețea de 26 de magazine, proprii si în regim de francize, în Bucureşti (2 magazine), Timişoara (3), Cluj, Deva, Braşov, Arad, Sibiu, Buzău, Oradea, Piatra Neamţ, Constanţa, Tg. Jiu, Baia Mare, Focşani, Vatra Dornei, Zalău, Reşiţa, Turnu Măgurele, Vişeu de Sus, Bistriţa, Dej, Alexandria si Beiuş, cu suprafeţe cuprinse între 1.500 şi 5.000 mp.
F. Silvestru

Casa Rusu s-a mutat în casă nouă la Jupiter City

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...