Web Analytics
scris joi, 26.05.2022

Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat, încă din octombrie 2021, campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, prin care onorăm amintirea celui care a fost director al ACAROM și al DACIA. Până acum, numeroase personalități ale Argeșului și-au spus părerea despre campanie, iar invitația din această ediție a fost adresată doctorului Daniel Mușat, fost director general și fost președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș.

Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

„Nu pot să spun decât că aplaud inițiativa dumneavoastră, pentru că, deși nu l-am cunoscut personal, domnul Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeșului și care merită cu prisosință acest gest”, ne-a spus dr. Daniel Mușat.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *