Web Analytics

FC Argeş şi-a premiat gloriile, la 50 de ani de la câştigarea primului titlu de Campioană a României

de | 12.05.2022 12:36 | Actualitate, Sport

Eveniment de excepţie, respect pentru clubul alb-violet!

A fost sărbătoare în weekend pentru clubul din Trivale. FC Argeș a sărbătorit 50 de ani de când echipa a primit titlul de Campioană a României. În sezonul 1971-1972, vulturii ieșeau învingători de pe Stadionul ”23 August” din București, după meciul jucat cu Dinamo București. Nicolae Dobrin a reușit, la vremea aceea, să aducă titlul de campioană echipei din Trivale.

Fani de toate vârstele s-au adunat sâmbătă în Piața Primăriei. Au scandat din imnul echipei, au admirat trofeul campioanei și au primit autografe de la campionii care au făcut istorie în 1972. A fost prezent și Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, împreună cu Gabriel Bodescu, secretarul general al Federației Române de Fotbal. Primarul Cristian Gentea a premiat gloriile locale cu diplome și medalii, într-o ceremonie desfășurată pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt unii jucători care n-au visat în viaţa lor să încaseze bonusuri de câteva zeci de mii de euro”

”Este datoria mea și a noastră, a piteștenilor, să onorăm gloriile locale, pe cei care ne-au scris istoria, să vi-i prezentăm celor care sunteți mai tineri și împreună să întărim spiritul alb-violet, în speranța că vom reedita performanțele de odinioară! Faptul că avem și două proiecte pe care municipalitatea le pregătește: o bază sportivă în Parcul Ștrand, respectiv noul stadion din Trivale, cel care a intrat în linie dreaptă prin preluarea terenurilor, demonstrează că Primăria și Consiliul Local Pitești susțin performanța! Nu ne interesează să facem doar act de prezență în competiții!”, a declarat edilul.

Citește și FC Argeş sărbătoreşte 50 de ani de la primul titlu de campioană

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *