FC Argeş şi-a premiat gloriile, la 50 de ani de la câştigarea primului titlu de Campioană a României

de | 12.05.2022 12:36 | Actualitate, Home, Sport

Eveniment de excepţie, respect pentru clubul alb-violet!

A fost sărbătoare în weekend pentru clubul din Trivale. FC Argeș a sărbătorit 50 de ani de când echipa a primit titlul de Campioană a României. În sezonul 1971-1972, vulturii ieșeau învingători de pe Stadionul ”23 August” din București, după meciul jucat cu Dinamo București. Nicolae Dobrin a reușit, la vremea aceea, să aducă titlul de campioană echipei din Trivale.

Fani de toate vârstele s-au adunat sâmbătă în Piața Primăriei. Au scandat din imnul echipei, au admirat trofeul campioanei și au primit autografe de la campionii care au făcut istorie în 1972. A fost prezent și Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, împreună cu Gabriel Bodescu, secretarul general al Federației Române de Fotbal. Primarul Cristian Gentea a premiat gloriile locale cu diplome și medalii, într-o ceremonie desfășurată pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt unii jucători care n-au visat în viaţa lor să încaseze bonusuri de câteva zeci de mii de euro”

”Este datoria mea și a noastră, a piteștenilor, să onorăm gloriile locale, pe cei care ne-au scris istoria, să vi-i prezentăm celor care sunteți mai tineri și împreună să întărim spiritul alb-violet, în speranța că vom reedita performanțele de odinioară! Faptul că avem și două proiecte pe care municipalitatea le pregătește: o bază sportivă în Parcul Ștrand, respectiv noul stadion din Trivale, cel care a intrat în linie dreaptă prin preluarea terenurilor, demonstrează că Primăria și Consiliul Local Pitești susțin performanța! Nu ne interesează să facem doar act de prezență în competiții!”, a declarat edilul.

Citește și FC Argeş sărbătoreşte 50 de ani de la primul titlu de campioană

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed