Web Analytics
scris joi, 14.04.2022

Femeie reținută de polițiști pentru șantaj

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.

Femeie reținută de polițiști pentru șantaj

Citește și Peste 70 de jandarmi asigură ordinea publică la Simfonia Lalelelor

Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...