Web Analytics
scris marți, 29.08.2023

85 de elevi și profesori au participat la cea de-a X-a ediție a Taberei de leadership pentru mediu Eco Provocarea

* Ei au interacționat cu invitați speciali din domeniul cetățeniei active și ai jurnalismului.
 
București, 29 august 2023: Timp de 4 zile, între 17-20 august, la Cheia, județul Prahova, 71 de elevi și 14 profesori din toată țara au învățat activ, s-au distrat și au fost provocați să fie creativi, să construiască împreună, să lucreze în echipe și să învețe și mai multe despre mediu.

Ei sunt câștigători ai Concursului Eco Provocarea Liceeni, ediția a 12-a, la categoriile reciclareigienizare, târguri de economie circulară și plantare.

Citește și:
* Dan Puric a inaugurat Școala Gimnazială din Costești, renovată de Asociația BookLand
* SAR: Viitorul Cod Silvic îngreunează investigaţiile jurnalistice privind tăierile ilegale
* Cătălin Predoiu, concluzii după accidentul din 2 Mai: Erori grave la nivelul tuturor palierelor ierarhice

Ce spun participanții, în formularul anonim de feedback:
“Toată tabăra este importantă pentru mine și de fiecare data când vin are un impact foarte mare asupra gândirii mele, cu siguranța voi continua cu proiectele pe care le am deja pentru mediu și o să continui să încerc să fac o lume mai bună. Amintirea cea mai frumoasă? Nu am neaparat una dar toată tabăra este o amintire frumoasă.

Mi-a plăcut foarte mult, mă bucur an de an când vin aici și plâng cu orele în tren în drum spre casă, îmi vin multe gânduri despre ce am făcut să merit să ajung aici. Este uimitor cum un grup de oameni îți pot schimba viața în doar 4 zile. Vă mulțumesc pentru această experiență de neuitat❤️”, spune unul dintre elevii participanți în tabără.

De 12 ani, programul național Eco Provocarea reprezintă un efort susținut de educație și conștientizare a tinerilor cu privire la importanța protejării mediului înconjurător și a dezvoltării competențelor de leadership și cetățenie activă, organizat de Viitor Plus – asociația pentru dezvoltare durabilă. Ediția a 10-a a taberei a demonstrat încă o dată că tinerii sunt dornici să învețe și să acționeze în beneficiul planetei, iar implicarea personalităților remarcabile în procesul de învățare a adăugat o dimensiune unică și valoroasă acestui eveniment.
 
 
Tabăra de Leadership pentru mediu Eco Provocarea a fost susținut de sponsorii principali: Goldman Sachs Gives, Partslife, Cargus, Napolact și de partenerii: Sovis Print, Ana Are, Mândra Chic, Heidi Chocolate, Mustela România, Nestle, Yves Rocher România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită