Web Analytics

250 de oameni vor lucra la viitorul spital de la Mioveni

de | 20.04.2017 11:07 | Politica si Administratie

17 mioveniLucrările la viitorul spital de la Mioveni, primul făcut de stat în țara noastră după Revoluție, merg extrem de bine și este posibil ca acesta să fie gata înainte de termenul prevăzut pentru 2018. După cum ne-a confirmat primarul Ion Georgescu, „s-a pus deja placa la etajul cinci al spitalului și au început lucrările la etajul șase. Până acum suntem în grafic. Am decontat până la ora actuală 6,5 milioane de euro către constructor”.
Nu mai puțin de 250 de oameni vor lucra la viitorul spital de la Mioveni. Spitalul va avea șapte etaje în total și va găzdui inclusiv o maternitate, având dotări la cele mai înalte standarde. Actualul spital, care deservește comunitatea, are 120 de ani.
Viitorul spital din Mioveni va avea 6 săli de operații si 7 secții, cu 200 de paturi.
Mai mult, autoritățile vor înființa și o secție pentru decontaminare, cerută de către cei de la Institutul de Cercetări Nucleare de la Mioveni.
Spitalul va costa 68,5 de milioane de euro. Banii provin din bugetul local. Însă autoritățile speră că vor primi ajutor financiar și de la Ministerul Sănătății. Vechiul spital se va transforma într-un centru medico-social.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doamne ajuta! Sper ca lucrarea sa fie finalizata la timp, sa fie dotata cu aparate si in ultimul rand cu medici!