Web Analytics
scris joi, 03.09.2015

17 membri ai familiei Brănescu au escaladat Vf Moldoveanu în aceeaşi zi

# O performanţă demnă de Guinness Book # Printre ei și Dumitru Brănescu, în vârstă de 78 de ani, unchiul cunoscutului om de afaceri Ion Brănescu, patronul firmei „John”

17 membri ai familiei Brănescu au escaladat Vf Moldoveanu în aceeaşi zi

Pasiunea pentru performanță este de multă vreme o constantă în familia Brănescu. Iar rezultatele se văd tot timpul și în toate domeniile în care activează membrii familiei, de la afaceri și până la medicină. Și mai este încă un liant la nivel înalt pentru familia Brănescu: pasiunea pentru munte și pentru ascensiuni. Iar în acest an au fost atinse două recorduri absolut impresionante. Dumitru Brănescu, unchiul cunoscutului om de afaceri Ion Brănescu a urcat pe vârful Moldoveanu, la vârsta de 78 de ani. Performanța a fost înregistrată săptămâna trecută și este cu atât mai remarcabilă cu cât Dumitru Brănescu a terminat ascensiunea în doar șapte ore, în timp ce zeci de alți oameni care au ajuns în aceeași zi în vârf au făcut nouă ore în total!
Și asta nu este singura performanță. După cum ne-a declarat Ion Brănescu, în aceeași zi au urcat pe Moldoveanu nu mai puțin de 17 membri ai familiei. Un record probabil unic și greu de egalat.
Pentru omul de afaceri Ion Brănescu, ascensiunile pe vârful Moldoveanu au devenit o obișnuință. În acest an a urcat pe cel mai înalt munte din România de patru ori! Iar la sfârșitul lui septembrie va urca și pe vârful Negoiu. O dovadă în plus că a fi la înălțime este ceva normal în familia Brănescu. Și la propriu și la figurat. Zi de zi.
Denis Grigorescu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...