Web Analytics

155 de voluntari au participat la curățenia de primăvară, la Pitești

de | 12.04.2022 12:57 | Actualitate

Sâmbătă, Organizația ”Act for tomorrow” a dat startul curețeniilor de primăvară, cu o primă acțiune desfășurată la Pitești în cadrul proiectului “O Românie curată începe de acasă”, dezvoltat alături de P&G România.

155 de voluntari din Pitești au participat la curățarea din zona falezei râului Argeș, în parcul Ștrand și parcul Lunca Argeșului.

Citește și:Peste 100.000 de argeșeni s-au autorecenzat până acum

Voluntarilor din comunitatea locală li s-au alăturat o mama cu 2 copii refugiați din Ucraina și Teddy, un francez din Caraibe, care a venit special din București pentru a da o mana de ajutor.

”Vremea de afară a fost numai bună pentru voluntariat, așa că voluntarii care ne-au fost alături au muncit cu spor și au colectat peste 1 tonă de deșeuri.

Mulțumim Primaria Municipiului Pitesti pentru ajutorul oferit la colectarea și gestionarea deșeurilor colectate.Ne crește inima să vedem rezultatele muncii și suntem recunoscători pentru efortul depus de toți cei implicați în acest eveniment.”, a transmis Organizația pentru protecția mediului înconjurător” Act for Tomorrow.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *