155 de voluntari au participat la curățenia de primăvară, la Pitești

de | 12.04.2022 12:57 | Actualitate, Home

Sâmbătă, Organizația ”Act for tomorrow” a dat startul curețeniilor de primăvară, cu o primă acțiune desfășurată la Pitești în cadrul proiectului “O Românie curată începe de acasă”, dezvoltat alături de P&G România.

155 de voluntari din Pitești au participat la curățarea din zona falezei râului Argeș, în parcul Ștrand și parcul Lunca Argeșului.

Citește și:Peste 100.000 de argeșeni s-au autorecenzat până acum

Voluntarilor din comunitatea locală li s-au alăturat o mama cu 2 copii refugiați din Ucraina și Teddy, un francez din Caraibe, care a venit special din București pentru a da o mana de ajutor.

”Vremea de afară a fost numai bună pentru voluntariat, așa că voluntarii care ne-au fost alături au muncit cu spor și au colectat peste 1 tonă de deșeuri.

Mulțumim Primaria Municipiului Pitesti pentru ajutorul oferit la colectarea și gestionarea deșeurilor colectate.Ne crește inima să vedem rezultatele muncii și suntem recunoscători pentru efortul depus de toți cei implicați în acest eveniment.”, a transmis Organizația pentru protecția mediului înconjurător” Act for Tomorrow.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!
Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!

S-a născut la 24 mai 1943, în comuna Albuleşti, în judeţul Mehedinţi. A început fotbalul la Progresul Strehaia (1955), fiind foarte repede promovat (încă junior) în echipa mare. În anul 1961 a devenit student la IEFS şi s-a transferat la divizionara “B” Dunărea...

Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo
Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo

Șase medalii au obținut în week-end, judocanii de la CS Mioveni, la Finala Campionatelor Naționale Under 13 și Under 15. Concursul s-a desfășurat la Sibiu. CS Mioveni a fost prezent cu o delegație formată din 19 sportivi, toți antrenați de Verginel Popescu și Lavinia...

Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului
Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului

După un nou sezon reușit, echipa de baschet a Piteștiului își ia rămas bun de la suporteri. Joi, de la ora 17:30, formația alb-violetă va juca Meciul 2 al Finalei mici contând pentru Liga Națională. Adversară este CSM Oradea, vicecampioana en-titre. Scorul la general...

Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici
Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici

Două persoane s-au electrocutat, marţi, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici din comuna Merișani. Potrivit informațiilor, un bărbat de 43 de ani a atins cu scara linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, iar o...


Loading RSS Feed