13 medalii pentru judoka de la CSM Piteşti

de | 23.06.2022 13:05 | Actualitate, Home, Sport

Weekend-ul trecut, în Sala Dinamo din București a avut loc Cupa României la Judo pentru seniori. La această competiție, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești și FC Argeș au obținut șapte medalii. Florentina Ivănescu, la categoria 63 kg, Alin Albu, la categoria 66 kg, și Alexandru Raicu, la categoria 81 kg, au obținut locul I, în timp ce medalia de argint a fost adjudecată de Florina Bădiceanu, la categoria 52 kg. Locul III a fost obținut de Elena Stere, la categoria 52 kg, Nicoleta Grigore, la categoria 70 kg, și David Mitran, la categoria 90 kg.

În clasamentul general, CSM Pitești s-a situat pe locul I, în timp ce pe doi a fost Dinamo București, iar pe locul III – CS Universitatea LPS Craiova.
De asemenea, în aceeași perioadă s-a desfășurat și finala Campionatului Național de Judo pentru seniori Ne-waza (lupta la sol), competiție la care sportivii piteșteni au obținut șase medalii, trei de aur și trei de bronz. Astfel că Florina Bădiceanu, la categoria 52 kg, Florentina Ivănescu, la categoria 63 kg, și Alin Albu, la categoria 66 kg, au obținut locul I, iar medaliile de bronz au revenit sportivilor piteșteni Elena Stere, la categoria 52 kg, Nicoleta Grigore, la categoria +63 kg, și Alexandru Raicu, la categoria 81 kg.

Citește și Medalii pentru sportivii de la CSM Piteşti la Campionatele Naţionale de Judo

Citește și Florina Bădiceanu de la CSM Piteşti, încă un titlu de campioană la judo


Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....