Florina Bădiceanu de la CSM Piteşti, încă un titlu de campioană la judo

de | 7.04.2022 12:28 | Actualitate, Home, Sport

La finalul săptămânii trecute, sportiva Florina Bădiceanu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Pitești, și-a adjudecat un alt titlu de campioană națională la judo, la categoria 52 kilograme.
După ce în urmă cu două săptămâni, la categoria de vârstă Tineret, s-a impus la Sala Floreasca din București, sportiva antrenată de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie a câștigat întrecerea la categoria de vârstă Juniori, disputată la Sala Polivalentă din Focșani.

La acest Campionat Național de Juniori Under 21 (sportivi născuți între 2002-2007) de la Focșani, pentru CSM Pitești au obținut medaliile de aur Florina Bădiceanu, la categoria 52 kg, Nicoleta Grigore, la categoria 70 kg, David Mitran, la categoria 90 kg, și Darius Georgescu, la categoria 100 kg. De asemenea, medaliile de argint au fost obținute de Ionuț Botofei, la categoria 73 kg, Sebatian Medre, la categoria 81 kg, și Alexandru Sibișan, la categoria 90 kg, iar medalia de bronz a fost adjudecată de Fabian Iorga, la categoria 81 kg.

Mai trebuie spus că la Grand Slam-ul de Judo din Antalya (Turcia) piteșteanul Alexandru Raicu s-a oprit în turul 3, învins de georgianul Terashvili Giorgi, care a și câștigat categoria 73 kg, iar Florentina Ivănescu a pierdut în turul 3, în fața portughezei Timo Barbara.

Citește și Piteşteanca Florentina Ivănescu, locul III la Open-ul European de Judo

Citește și O nouă performanţă pentru judoka piteşteană Florentina Ivănescu

Acest articol este despre: csm pitesti,florina badiceanu,judo

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed