Web Analytics

Florina Bădiceanu de la CSM Piteşti, încă un titlu de campioană la judo

de | 7.04.2022 12:28 | Actualitate, Sport

La finalul săptămânii trecute, sportiva Florina Bădiceanu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Pitești, și-a adjudecat un alt titlu de campioană națională la judo, la categoria 52 kilograme.
După ce în urmă cu două săptămâni, la categoria de vârstă Tineret, s-a impus la Sala Floreasca din București, sportiva antrenată de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie a câștigat întrecerea la categoria de vârstă Juniori, disputată la Sala Polivalentă din Focșani.

La acest Campionat Național de Juniori Under 21 (sportivi născuți între 2002-2007) de la Focșani, pentru CSM Pitești au obținut medaliile de aur Florina Bădiceanu, la categoria 52 kg, Nicoleta Grigore, la categoria 70 kg, David Mitran, la categoria 90 kg, și Darius Georgescu, la categoria 100 kg. De asemenea, medaliile de argint au fost obținute de Ionuț Botofei, la categoria 73 kg, Sebatian Medre, la categoria 81 kg, și Alexandru Sibișan, la categoria 90 kg, iar medalia de bronz a fost adjudecată de Fabian Iorga, la categoria 81 kg.

Mai trebuie spus că la Grand Slam-ul de Judo din Antalya (Turcia) piteșteanul Alexandru Raicu s-a oprit în turul 3, învins de georgianul Terashvili Giorgi, care a și câștigat categoria 73 kg, iar Florentina Ivănescu a pierdut în turul 3, în fața portughezei Timo Barbara.

Citește și Piteşteanca Florentina Ivănescu, locul III la Open-ul European de Judo

Citește și O nouă performanţă pentru judoka piteşteană Florentina Ivănescu

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *