Web Analytics

Expoziții și activități online, la Biblioteca Județeană Argeș

de | 12.04.2021 11:29 | Actualitate

 

 

Având în vedere restricțiile în vigoare adoptate în contextul pandemiei de Covid-19, Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș desfășoară, în această perioadă, activități adaptate condițiilor actuale.

Astfel, în perioada 12-16 aprilie 2021, Biblioteca Județeană Argeș organizează două expoziții, ce pot fi vizitate în timpul programului de funcționare al instituției, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2 și sub îndrumarea personalului instituției.

Este vorba despre Expoziția de pictură și grafică ”O PERSPECTIVĂ ASUPRA ÎNGERILOR”, realizată de LAVINIA ELENA VIERU, profesoară la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti”. Expoziția va sta pe simeze până la sfârșitul lunii (Holul BJA).

 

Citește și UPIT: „Caravana pentru Vaccinare și testare pentru învățare! Întoarcerea la școală!”

 

De asemenea, o altă expoziție este ”CUTUME ȘI RÂNDUIELI DE DEMULT” – Selecție de fotografii reprezentând primele Monitoare (Buletine) Oficiale, aflate în colecțiile Bibliotecii Județene Argeș (Holul BJA – Etajul al II-lea).

Nu în ultimul rând, marți, 13 aprilie, la ora 16.30, în Sala Tinerilor, va avea loc activitatea online “CINE SUNT EU, ACUM?” – activitate educativă, de dezvoltare personală, destinată copiilor cu vârstele cuprinse între 9 și 11 ani.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii