Web Analytics

Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare Mioveni a strâns sute de vizitatori

de | 26.03.2014 20:00 | Actualitate

Pe  21 martie, între orele 09.00 și 14.00, Stația de epurare Mioveni, din cartierul Colibaşi a deschis larg porțile, în cadrul evenimentului cu același nume, „Ziua Porților Deschise”. Organizatorii (Consiliul Local, Primăria şi S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL) au oferit locuitorilor oraşului și nu numai ocazia de-a vedea, direct și concret, unde ajunge apa uzată, ce se întâmplă cu ea în stație, cum este tratată înainte de-a fi deversată în râul Doamnei.
Vizitatorii, de la copii de şcoală primară, la elevi de liceu, sau la adulţi, au venit cu sutele, aduşi de autocarul pus la dispoziţie de S.C S.Ed.C Mioveni, dar şi cu transport  individual.
Reprezentanţii societăţii au însoţit vizitatorii în turul staţiei şi au prezentat cele mai importante puncte şi procedee utilizate de specialişti pentru ca apa uzată să fie, întotdeauna, în coordonatele tehnice corespunzătoare.
Elevii vizitatori, de la şcolile generale şi liceele din oraş, au ascultat explicaţiile oferite, au primit sfaturi importante și au vizitat staţia în sine. Deţinuţii de la Penitenciarul Colibaşi au participat, de asemenea la acest eveniment.
Organizatorii au premiat elevii talentaţi la desen, în urma participării la concursul de pictură „Apă pentru viaţă!”. Aceştia au primit câte un abonament de 10 şedinţe la Bazinul de Înot Mioveni.
Cei peste 300 de vizitatori au primit pliante, materiale promoţionale dar şi câte o şedinţă la Bazinul de Înot Mioveni.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii