Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Mioveni

de | 1.12.2021 15:52 | Actualitate, Home

Astăzi, de Ziua Națională a României, cetățenii orașului Mioveni au participat cu entuziasm la manifestările organizate cu această ocazie, de Primărie și Centrul Cultural. Oficialități județene și locale, parlamentari, conducereile Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș, consilieri județeni și locali, directori și reprezentanți ai administrației publice, reprezentații M.A.I. și ai Penitenciarului Mioveni, precum și oaspeți din Republica Moldova ne-au fost alături la suita de manifestări care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore.

Citește și: Ziua Națională: Tricolorul de 102 metri, purtat în zonele cu istorie din Argeș

Programul zilei de 1 Decembrie a fost deschis de ceremoniile religioase și depunerile de coroane, care s-au desfășurat în cursul dimineţii la toate Monumentele Eroilor din oraș.Manifestările au continuat în Centrul Civic al orașului unde, în acordurile Fanfarei “Argeșul”, oficialitățile și invitații și-au arătat respectul față de eroii și înaintașii neamului.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...