Ziua Națională: Tricolorul de 102 metri, purtat în zonele cu istorie din Argeș

de | 1.12.2021 13:07 | Actualitate, Cultura, Home

La o zi de sărbătoare națională, elevii Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești au purtat un drapel cu lungimea de 102 metri, în cele mai cunoscute zone ale județului Argeș, precum Mausoleul Eroilor de la Mateiaș, Barajul Vidraru sau Mănăstrirea Curtea de Argeș.

La mulți ani, România! La mulți ani, argeșeni! Într-un moment în care identitatea națională a românilor suferă atacuri din toate părțile, o mare speranță pentru supraviețuirea noastră ca popor vine, iată, din Argeș, de la tinerii din Școala Populară de Arte Pitești.

Citește și: MAI: 1 Decembrie 2021 – Ziua Națională a României, 103 ani de la Marea Unire

Pentru #ZiuaNațională, un #drapel cu lungimea de 102 metri a fost purtat în cele mai cunoscute și mai pline de simbolistică zone din județul Argeș: #ArhiepiscopiaArgeșuluișiMuscelului, la #BarajulVidraru, pe #Transfăgărășan și la #Mausoleul_de_laMateiaș, se arată pe pagina de Facebook, a Consiliului Județean Argeș.

Același drapel a fost purtat tot de copiii de la Școala Populară de Arte și Meserii, și la ceremonia de 1 Decembrie, din Piața Vasile Milea.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...