Web Analytics
scris sâmbătă, 04.05.2024

Zeci de dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Vacanța de 1 Mai a adus o mulțime de turiști pe litoral, iar traficanții de droguri și-au făcut deja prezența în zonă.  Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare, în această minivacanță de 1 Mai și Paște .

Zeci de dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant

Citește și: Câți români știu să se ferească de fraudele online. Studiu

Numai pe litoral, polițiștii de la crima organizată au întocmit peste 20 de dosare pentru deținere și consum de droguri. Majoritatea celor prinși cu substanțe interzise au fost cetățeni britanici. Aproape toți sunt tineri, până în 30 de ani, și aveau la ei de la ketamină, canabis și ciuperci halucinogene, până la cocaină şi ecstasy. Este vorba despre cantități mici, pentru consum, ascunse în încălțăminte sau în lenjeria intimă. Un tânăr însă avea în pantofi mai multe plicuri cu cocaină pe care le şi vindea cu 500 sau 1.500 de lei, în funcție de gramaj.

Citește și: Campanie umanitară în Argeș. 70 de familii au primit pachete cu alimente

Șoferi depistați pozitiv la drugtest

Și în trafic, 40 de șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce au fost depistați pozitiv la aparatul drugtest. Alte 276 de persoane care au condus după ce au consumat alcool au rămas, de asemenea, fără permis.Raziile și controalele vor continua până luni, când se închide și vacanța, așadar în zona bisericilor, stațiunilor de la mare sau munte ne vom putea întâlni, în total, cu peste 25.000 de polițiști de la rutieră, ordine publică, dar şi jandarmi. Iar pe autostrăzi și drumurile principale survolează și elicopterul de la MAI.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *