Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Yanis Pîrvu, mijlocaş la FC Argeş, este optimist: „Peste câţiva ani mă văd la un club mare din Europa”

Cum comentezi ultimele două rezultate ale FC Argeș, 1-0 cu Progresul Spartac și înfrângerea, 2-0, cu Corvinul Hunedoara?

– Sunt niște rezultate care nu ne fac cinste, locul nostru nu este acolo unde suntem acum, dar vom lua fiecare meci în parte, începând de acum și vom încerca să dăm totul pentru a spăla rușinea, ca să zic așa.

Yanis Pîrvu, mijlocaş la FC Argeş, este optimist: „Peste câţiva ani mă văd la un club mare din Europa”

Ce nu a mers la meciul cu Progresul Spartac, o echipă care nu a acumulat decât un punct?

– În primul rând, a fost totuși o victorie, am reușit să câștigăm cu 1-0. Desigur, ne așteptam la altceva, scorul să fie mai mare în favoarea noastră, dar important este că am bătut în acel meci și ne-a dat puțină încredere. Dar, da, jocul trebuia să fie unul mai bun.

Despre înfrângerea cu Corvinul Hunedoara ce ne poți spune?

– Meciul cu Corvinul știam de la început că va fi unul greu, că este o echipă bună. Am luat gol repede și cred că asta ne-a afectat cel mai mult.

Cum vezi următoarea confruntare cu Reșița de pe teren propriu?

– Eu nu voi fi prezent la acest meci, pentru că voi pleca la echipa națională a României, dar sunt sigur că băieții vor da tot ce au mai bun și că vor câștiga această partidă.

Citește și FC Argeș-CSM Reșița se joacă sâmbătă, de la ora 14.00

„La echipa națională Under 17 voi avea trei meciuri pentru calificarea la Campionatul European”

Apropo de echipa națională, ce urmează în această privință?

– Voi merge la echipa națională Under 17 și voi avea trei meciuri pentru calificarea la Campionatul European. Voi da maximum în toate cele trei meciuri, voi încerca să înscriu și sper să ne calificăm. Avem cu Suedia, Bulgaria și Țara Galilor și vreau să joc cât mai bine, vreau să încriu, să-mi ajut echipa și, cum am spus, să ne calificăm.

Revenind la FC Argeș, te întreb, poate gruparea din Trivale să câștige play-out-ul?

– Normal că da. Suntem o echipă cu calitate, dar care, într-adevăr, nu a arătat potențialul maxim. Avem jucători buni, suntem o echipă bună și sunt convins că vom câștiga meciuri și că ne vom clasa sus. Nu mă mai gândesc la play-off, pentru că nu mai sunt șanse…

Cum vezi tu această prestație a lui FC Argeș din Liga secundă?

– Nu a fost o prestație cum s-a dorit, cum și-au dorit și suporterii, cum și-a dorit toată lumea, dar acesta a fost trecutul și acum trebuie să luăm fiecare meci în parte, să câștigăm cât de multe putem, ca să câștigăm play-out-ul. Acesta ar fi obiectivul nostru acum.

Cum comentezi condițiile de antrenament de la FC Argeș având în vedere că antrenorul Eugen Neagoe le-a numit „potrivnice”?

– Nu pot eu să comentez condițiile de antrenament, de pregătire. Dl profesor vrea ce e mai bun pentru noi, vrea să ne pregătim pe cele mai bune terenuri și e normal acest lucru.

Este adevărat că în ultimul timp nimeni din conducerea clubului nu a mai trecut pe la antrenamente?

– Nu știu. Când sunt pe teren, vreau să îmi fac treaba cât mai bine pe teren, nu mă uit în tribună să văd cine este prezent și cine nu.

Citește și Eugen Neagoe vrea să plece la Petrolul Ploiești, însă despărțirea de FC Argeș e complicată

„Mai am contract cu FC Argeș până la vârsta de 19 ani ”

Ce obiectiv ai tu pe termen lung?

– Vreau să joc la FC Argeș mai multe meciuri, vreau să înscriu pentru FC Argeș, de ce nu, să promovez cu FC Argeș și apoi, dacă totul va fi bine pentru toată lumea, de ce nu, să plec la un club mare.

Unde te-ai vedea peste câțiva ani, la ce club?

– Peste câțiva ani mă văd la un club mare din Europa, jucând meciuri importante.

Care este situația ta contractuală cu FC Argeș?

– Mai am contract cu FC Argeș până la vârsta de 19 ani și îmi voi respecta contractul.

Ai avut până acum oferte de la alte echipe?

– Da, au fost oferte pentru mine de la alte echipe, dar, cum am spus, acum sunt la FC Argeș și vreau să dau tot ce am mai bun pentru această echipă.

„Au fost oferte din Liga I și mai multe, chiar și din străinătate. Dar acum vreau să joc pentru FC Argeș…”

De unde au fost aceste oferte?

– Au fost oferte din Liga I și mai multe, chiar și din străinătate. Dar acum vreau să joc pentru FC Argeș, să facem rezultate bune și când va fi momentul voi pleca.

Ce ne poți spune despre restanțele financiare?

– Da. Nu sunt restanțe foarte mari, dar sunt sigur că le vom primi cât mai repede posibil așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Sunt restanțe salariale de aproape două luni de zile.

Cărui antrenor ar trebui să-i mulțumești pentru întreaga ta activitate fotbalistică?

– Încă de mic, dl Adrian Dulcea m-a antrenat mult timp, m-a format ca jucător și apoi au fost și alți antrenori, mai mulți antrenori. Dar d-lui Adrian Dulcea îi datorez formarea mea ca jucător.

Citește și Piteștenii impresionează la Campionatul național de judo

Citește și Maestrul Ioniță Mărășescu nu se dezminte! Medalii pentru piteșteni la Cupa României la box

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *