Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Eugen Neagoe vrea să plece la Petrolul Ploiești, însă despărțirea de FC Argeș e complicată

Eugen Neagoe revine în Superliga. Conform ProSport, antrenorul pleacă de la FC Argeș și s-a înțeles cu un club de tradiție din România. Este vorba despre Petrolul Ploiești, formație rămasă recent fără „principal” după ce l-a demis pe Florin Pîrvu, ajuns între timp la FC Voluntari.

Eugen Neagoe vrea să plece la Petrolul Ploiești, însă despărțirea de FC Argeș e complicată

Citește și: Autobuzele Publitrans de pe traseele metropolitane își schimbă indicativul


Din informațiile obținute de ProSport, Eugen Neagoe își va rezilia înțelegerea cu FC Argeș în cursul zilei de miercuri, 13 martie, iar joi va urma să sosească la Ploiești pentru a parafa contractul cu Petrolul. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani va avea ca obiectiv imediat salvarea de la retrogradare în finele ediției curente, urmând ca mai apoi, în stagiunea următoare, anul centenarului pentru prahoveni, să țintească la o calificare în play-off.

Citește și: Programul Rabla 2024 debutează pe 19 martie: Ce valoare vor avea primele de casare şi ecobonusurile


Plecarea lui de la FC Argeș este însă destul de complicată. În documentele semnate între club și antrenor, girate de sponsorul Viorel Tudose, o despărțire petrecută înaintea finalului sezonului 2024-2025, care să nu fie agreată de ambele părți, costă 200.000 de euro. Așa că în ciuda rezultatelor slabe ale piteștenilor, Neagoe a rămas în funcție. Acum ar vrea să plece pentru a prelua Petrolul. Salariul de la Pitești este unul extraordinar pentru Liga 2, 12.000 de euro pe lună, dar una este SuperLiga și alta e divizia a doua. Iar lucrurile se complică și mai mult pentru că Neagoe ar dori să primească la plecare și cele două luni de restanțe, adică 24.000 de euro, ceea ce e putin probabil că se va întâmpla acum, când el insistă pentru o despărțire.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *